Zadnje kuckano

Subskrajb tu d fid

Abaut mi

ChiQ Montes
Kad sam sredinom 2006 -te prvi put “ozbiljno” seo pred tastaturu,a onaj moj bate nagovorio, mislio sam da se nikad neću prilagoditi... (bre, zavoleo sam sve vezano za video, a pisanje mi nije najbolja strana...)... Udario sam ono dugme dole “Power ON”… I sve ostalo vise nije zanimljivo. (...cenzura...)

Ovaj LinkedIn je fina alatka. Moram ponizno da priznam da sam isuviše lenj, a brate i nemam puno vremena da nastavim da kreiram svoj nalog. Da stvarno. Jedva nadjem vremena a posebno način da se okačim na net i bar pročitam poštu i naškrabam nešto ovde … A sve ostale mogu samo da prepišem sledeće:

Autor: Goran Aničić, Izvor: zna se – Svakodnevnica

Svi koji imaju LinkedIn nalog biće oduševljeni servisom InMaps koji vizualizuje čitavu zbirku vaših konekcija za  kolegama i na taj način mapira vašu profesionalnu mrežu. Ovaj mrežni graf predstavlja svojevrsnu mrežu kredibiliteta i kvaliteta, jer kroz vaše povezivanje sa ljudim iz branše da se utvrditi vaša “težina” i potencijalni stepen uticajnosti.
Svaki čvor u mreži predstavlja vašu konkeciju (kolegu) sa svim njegovim poveznicama, a dodatnu infirmativnost mreže čine boje. Čvorovi određene boje ukazuju na pripadnost određenoj branši, pa i otud se mogu utvrditi vaše kompetencije i veze.

U nastavku pogledajte moju mrežu i po branšama (bojama) grupisane nodove.

Posted to » Internet, Mediji, Zanimljivosti

One Comment for this post

IVAN says:
March 22nd, 2011 at 4:55 pm

Ovako nesto postojalo je i za facebook ali ne radi vise :S

Leave a comment

Name (required) Comment
Mail (required)
Website