Zadnje kuckano

Subskrajb tu d fid

Abaut mi

ChiQ Montes
Kad sam sredinom 2006 -te prvi put “ozbiljno” seo pred tastaturu,a onaj moj bate nagovorio, mislio sam da se nikad neću prilagoditi... (bre, zavoleo sam sve vezano za video, a pisanje mi nije najbolja strana...)... Udario sam ono dugme dole “Power ON”… I sve ostalo vise nije zanimljivo. (...cenzura...)

Nemačko-engleska grupa GREGORIAN, koja će održati koncert u beogradskom Sava centru 10. marta u 20.30h, u sklopu svetske turneje „THE DARK SIDE OF THE CHANT TOUR 2011“ u četvrtak je održala spektakl pred rasprodatom bečkom halom Štadthale. Karte za ovaj koncert rasprodate su čak tri nedelje pred koncert. Više od dve hiljade posetioca uživalo je u mešavini gregorijanskih korala s pop-rokom. Posebno oduševljenje izazvalo je pevanje Amelie Brightman.

U Srbiju bend GREGORIAN dolazi po prvi put.

„Uzbuđeni smo što ćemo tamo nastupati, kao što smo uzbuđeni kada negde nastupamo po prvi put. U Beogradu očekujem isto što i na svakom koncertu. Od sebe dajemo maksimum. Nadam se da ćemo se svi dobro zabaviti i da će publika biti zadovoljna posle koncerta. Tada smo i mi srećni.“, kazu iz benda. A na pitanje da li su čuli za Beograd i Srbiju, odgovorili su: “Da, znamo ponešto o Beogradu i Srbiji.“
Na njihovom repertoaru se nalaze hitovi poznatih muzičkih imena kao što su U2, Depeche Mode, Guns’N’Roses, Metallica, Coldplay i mnogi drugi.

„Ono što pripremamo ne bismo nazvali samo koncertom, to je više šou. Biće to prava muzička poslastica koja će uz mističnu atmosferu publici predstaviti i raskošni spektakl sa posebnim efektima i brojnim iznenađenjima, koje publika u Srbiji sigurno još nije imala prilike da vidi!“ tvrde „Gregorijanci“.

Osim podatka da samo tokom februara imaju čak 28 koncerta po Evropi, a koliko su popularni samo u Americi dokazuje i to da su u jednom kazinu u Las Vegasu „rezervisani“ na sedamnaest nedelja.

Pre koncerta u Beogradu, GREGORIAN će održati i koncert u Zagrebu 9. marta. U Hrvatskoj oni su već nastupali 2009. i 2010., a ulaznice za koncerte u Zadru, Dubrovniku, Puli i Zagrebu rasprodate neverovatnom brzinom, pa su mnogi njihovi fanovi ostali ispred sala.

Na ovoj turneji pod nazivom „THE DARK SIDE OF THE CHANT TOUR 2011“, koju su započeli 2009. godine, promovisaće album “Masters Of Chant Vol. VII” na kome se nalaze sjajne obrade hitova Guns ‘n’ Roses, grupe U2, grupe ABBA, Depeche Mode, Led Zeppelin , kao i najnoviji album „THE DARK SIDE OF THE CHANT“ koji se pojavio krajem 2010.

Ulaznice za beogradski koncert su u prodaji i mogu se nabaviti na blagajnama Sava centra i Bilet centra, i to po cenama od 1900, 2500 i 2900 dinara.

Molimo novinare koji zele da se akredituju za koncert grupe Gregorian u Sava centru, 10. marta, da popune prilozeni formular. Rok za akreditaciju istice 05. marta.

Srdacan pozdrav,

Maja Grozda
PR Menadzer
mob: 064/1800 405, 063/555-193
mail:maja_grozda@yahoo.com

Posted to » Muzika, Srbija

No Comments for this post

No comments yet.

Leave a comment

Name (required) Comment
Mail (required)
Website