Zadnje kuckano

Subskrajb tu d fid

Abaut mi

ChiQ Montes
Kad sam sredinom 2006 -te prvi put “ozbiljno” seo pred tastaturu,a onaj moj bate nagovorio, mislio sam da se nikad neću prilagoditi... (bre, zavoleo sam sve vezano za video, a pisanje mi nije najbolja strana...)... Udario sam ono dugme dole “Power ON”… I sve ostalo vise nije zanimljivo. (...cenzura...)

googlemapsPreuzeto: Svakodnevnica Autor: Goran Aničić

Google Map Maker podržava i Srbiju

Još jedna fina vest iz Googlea, a odnosi se na podršku servisa Google Map Maker (mapmaker.google.com) za zemlje istočne Evrope (Albania, Belarus, Kosovo, Macedonia, Moldova, Montenegro, Romania) među kojima je i Srbija.

Kako Google još nije mapirao sve gradove i ulice, ovo je idealna prilika da se sinergijom  korisnika dođe do ucrtavanja i onih najstinijih detalja (oslonac na lokalno znanje), a opet zarada zajedničkog interesa – preciznih i što informativnijih mapa.

Takođe, ne treba zaboraviti ni marketinško- promotivni karakter nove mogućnosti. Sada svako može da u mapu ucrta sopstveni biznis, te da ga u potpunosti “opremi” svim detaljima, i time bude lakše nađen, a možda mu to omogući da bude još u nečemu ispred konkurencije.            (hvala Vladi Šimuniću na javljanju vesti)

Bitni linkovi:
http://sites.google.com/site/mapmakeruserhelp/
http://www.youtube.com/profile?user=GoogleMapMaker
http://groups.google.com/group/google-mapmaker
http://www.google.com/mapmaker

Posted to » Internet

No Comments for this post

No comments yet.

Leave a comment

Name (required) Comment
Mail (required)
Website